Přeskočit na obsah

Přeprava po širokém rozchodu

Specializované služby a možnosti přepravy po širokém rozchodu

Přepravy po širokém rozchodu

Přepravy po širokém rozchodu jsou oblastí, se kterou máme velké zkušenosti. Specializujeme se na Ukrajinu, ale i státy Střední Asie (Kazachstán, Uzbekistán, Tádžikistán, Turkmenistán, Kyrgyzstán).

V rámci této služby jsme schopni zajistit krátkodobé uskladnění zboží, ale také překládku v terminálech. Můžeme přeložit náklad z vlaku na evropském rozchodu na širokorozchodný. Realizujeme ale také překládky mezi železnicí a silnicí.

Chop train

Náš pravidelný produktový vlak CHOP TRAIN nabízí efektivní propojení Ukrajiny a České republiky přes Slovensko. Jedná se o přepravy konvenčních a intermodálních železničních zásilek. Jsme schopni realizovat transport jednotlivých vozových zásilek (JVZ), skupin vozů i ucelených vlaků.

Mala train

MALA TRAIN nabízí klientům ČD Cargo Logistics možnost pravidelného spojení z Přerova a Ostravy do běloruského Brestu. Nabízíme také následné spojení do zemí SNS, Pobaltí a Mongolska. Tento produktový vlak je součástí sítě přeprav ČD Cargo a dalších evropských železničních dopravců. Nabízí klíčová napojení na Itálii, Slovinsko, Rakousko a další země.